سامانه تبلیغاتی عمده فروشی یارِتیم
سامانه تبلیغاتی عمده فروشی یارِتیم
۴ روش فروش عمده کالاها در اینترنت:
۴ روش فروش عمده کالاها در اینترنت:

۴ روش فروش عمده کالا ها در اینترنت:

 

فروش عمده کالا یکی از کسب و کارهایی است که مدت ها در اینترنت در نقاط مختلف جهان راه اندازی شده است. سایت های زیادی هم اکنون در حال فروش عمده کالا هستند که مهم ترین آن ها سایت فروشگاهی علی بابا  است.

در ایران موضوع عمده فروشی آنلاین  هنوز جای کار و فعالیت دارد.  در سال های اخیر تولید کنندگان تمایل بیشتری پیدا کرده اند که از طریق اینترنت و بستر آنلاین محصولات خود را به فروش برسانند چرا که روز به روز بر کاربران  از فضای آنلاین و خدمات اینترنتی افزوده می شود.

بسیاری از تولید کنندگان با چالش های فروش اینترنتی آشنایی ندارند و از این رو هزینه هایی می کنند که در اکثر موارد به موفقیت منجر نمی شود و ضررهای آن متاسفانه برگشت ناپذیر است. لذا در این مقاله در سایت یارتیم ابتدا قصد داریم تا شما را با انواع روش های فروش از طریق اینترنت آن هم به صورت عمده آشنا کنیم و سپس بهترین روش را به شما معرفی کنیم:

1- فروش از طریق شبکه های اجتماعی:

بسیاری از تولید کنندگان و تامین کنندگان، محصولات خود را به صورت پراکنده در شبکه های اجتماعی معرفی می کنند. آن ها یا بصورت رایگان و یا در ازای پرداخت مبلغی، کالای خود را در کانال های تلگرام یا صفحات اینستاگرام  و یا حتی فیسبوک تبلیغ می کنند.

مشاهده  یارتیم چیست و دقیقا چکار می کند؟

بعضا این تبلیغات منجر به فروش می شود اما نکته ای که نباید نادیده گرفت این است که این تبلیغات عموما بسیار موقت هستند و هر از چند گاهی باید آن را بروز کرد.

2-  فروش از طریق ایجاد سایت:

تصور بسیاری از تامین کنندگان این است که با زدن یک سایت فروشگاهی (و نه یک سایت شرکتی) می توانند موفق به فروش محصولات شان شوند. این تصور در اغلب موارد به شکست منجر می شود چرا که عموما تخصص لازم را در مدیریت یک سایت فروشگاهی ندارند اعم از طراحی، توسعه و یا دیجیتال مارکتینگ.

3-  فروش از طریق اپلیکیشن های موبایل:

هنوز اپلیکیشن قوی که بتوان از طریق آن فروش عمده داشت ایجاد نشده است. هرچند به هیچ وجه استفاده از پلتفرم های موبایل به تنهایی توصیه نمی شود.

4-  فروش عمده از طریق سایت هایی با پلتفرم های b2b:

بهترین نوع فروش عمده استفاده از سایت هایی هستند که مدل پلتفرمی دارند و اجازه درج کالا و فروش آن به تامین کنندگان می دهند. استفاده از این سایت ها بسیاری از هزینه های فروشندگان را کاهش می دهد.

چرا که مدیریت سایت فروشگاهی، امری تخصصی و هزینه بر است.
سایت های پلتفرمی دو گروه از کاربران را هدایت می کنند. گروه اول تامین کنندگان که همان فروشندگان هستند و گروه دوم خریداران. این سایتها همزمان به هر دو گروه توجه دارند و واسطه امین دو طرف هستند.

در این جا هر گروهی کار تخصصی خود را انجام می دهد. تامین کنندگان به کسب و کار تخصصی خود مشغولند و کالاهای خود را می فروشند و خریداران هم نیاز های خود را برطرف می کنند و کالاهای مورد نیازشان راتامین می کنند.

مشاهده  بهترین راهکارهای فروش اینترنتی + 9 نکته طلایی

مدیریت سایت هم که ضلع سوم این رابطه است به کار تخصصی خود یعنی مدیریت و بازاریابی تخصصی و توسعه فنی سایت می پردازد. او هزینه های تامین کنندگان را به شدت کاهش می دهد.

یکی از بهترین سایت هایی که این پلتفرم را دارد و امکان ایجاد فروشگاه تخصصی به تامین کنندگان می دهد سامانه تبلیغاتی یارتیم است. این سایت برای جذابیت بیشتر خریداران هیچ هزینه ای از آن ها دریافت نمی کند ولی فروشندگان برای اجاره یک مغازه، حجره و یا فروشگاه اینترنتی مبلغ اندکی پرداخت می کنند.

نکته مهم دیگر این است که این سایت ها به گونه ای طراحی شده اند که کاربران به راحتی می توانند با موبایل هم از خدمات آن استفاده نمایند.

از دیگر مزایای این سایت ها، متصل بودن آن ها به شبکه های اجتماعی از جمله فیسبوک، تلگرام و اینستاگرام و گوگل پلاس می باشد. به عبارتی شما با یک پرداخت هزینه، از خدمات مختلفی برخوردار می شوید.

فرق اساسی استفاده از سایت های فروش عمده اینترنتی با اپلیکیشن هایی مانند تلگرام این است که باتوجه به سئوی خوب این فروشگاه ها، محصولات در گوگل خیلی زود ایندکس می شوند و این موضوع باعث می شود که نیاز نباشد هر بار تبلیغ نمائید. بلکه کاربران هر موقع به محصول شما نیاز داشته باشند می توانند در مرورگر خود آن کالا را جستجو نمایند.

 

 

اشتراک گذاری

مطالب مرتبط

دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *